Anda yang ada masalah gastrik, pedih ulu hati, mudah stress dan mudah kena 4 serangkai

Solusi tubuh badan kekal cergas dan sihat

Minuman kopi coklat yang kaya dengan khasiat dan asid lemak sihat untuk memberikan tenaga, meningkatkan metabolisme, menurunkan berat badan dan mengaktifkan fungsi otak.

Premium Chocolate Excel Disyorkan Oleh Pakar

Kekal kuat bertenaga walaupun usia dah melangkau 70 tahun

Dr Fadzilah Kamsah

" Premium Chocolate Excel berfungsi sebagai pengganti makanan. Supplements untuk kecantikan, kesihatan juga untuk mengurangkan berat badan. "

"100% Tanpa Gula Tiruan & Selamat Untuk Kencing Manis"

- Dr. Fadzilah Kamsah (Penceramah Terkenal)

Sebelum itu...

Adakah anda ada mengalami simptom-simptom masalah seperti ini?

Bacaan Darah dan gula yang tinggi

Tekanan darah naik mendadak dan bacaan gula sangat tinggi. Menyebabkan badan mudah terasa sakit-sakit dan tak sihat. Kerap ada penyakit seperti 4 serangkai.

Mudah stress dan tidur pun tak lena

Banun pagi pun dah rasa stress. Fikiran tak fokus danΒ  banyak berfikir pada benda yang tak sepatutnya. Sehingga mengganggu hubungan keluarga dan juga prestasi kerja. Tidur pun tak lena

Badan muda rasa lemah tak bermaya

Mula-mula tak perasan, tapi lama kelamaan nampak diri dah semakin malas untuk membuat kerja dan badan mudah sangat rasa lemah tak bermaya. Cepat penat dan semput. Tenaga rasa cepat habis.

Gaya pemakanan tak teratur

Kejap rasa kenyang, kejap lagi rasa lapar pula. Bila kenyang, semua benda taknak makan. tapi bila lapar, memang rasa tak cukup dan sampai terlebih makan. Buatkan badan jadi buncit dan sakit.Β 

Bukan itu sahaja...

Semasa Umur 20-30an

Sibuk dengan kerja sampai lupa untuk makan. Menyebabkan punca sakit gastrik, pedih ulu hati dan stress melampau...

Semasa Umur 40 - 60

Mula nampak tanda awal sakit yang teruk. Perut mula buncit, malas nak beribadat, stress sampai uban dah mula memutih. Cepat penat, lesu dan kurang selera makan.

Jangan abaikan jika anda ada masalah seperti ini. Ini bukan hal biasa... Dapatkan solusi pada masalah ini sekarang!

Memperkenalkan

Premium Chocolate Excel

Kopi coklat yang berfungsi sebagai pengganti makanan anda. Membekalkan tenaga untuk seharian dan memberikan pelbagai khasiat pada tubuh badan.

Memang Terbaik!!πŸ‘πŸΌ
Selepas guna seminggu. Memang badan rasa lebih bertenaga. Takde lagi lesu dan tak larat bila masuk office.. Biasa kalau portion makan pun banyak. tapi kali ni makan sikit pun dah kenyang. Berat badan mudah sangat turun. Suami pun perasan perubahannya....

Sangat Recommended!!
🌟🌟🌟🌟🌟

Cikgu Mashitah

Diperkaya dengan bahan yang 100% selamat!

0 +
Pengguna Setia
9/ 0
Berpuas hati
0
negeri Seluruh malaysia

Yang Paling Penting 100% Tanpa Gula Tiruan
& Selamat Untuk Kencing Manis

Kopi Hijau

Mengurangkan nafsu makan dan memberikan tenaga pada badan. Rendah kandungan kafien.

Serbuk Kopi

Antioksidan, melegakan stress, mengawal kandungan gula dalam darah & mengawal tekanan darah.

Serbuk Koko

Antioksidan & melegakan stress stress. Memberikan rasa coklat dan menambah selera makan.

Garcinia Cambogia

Memudahkan badan untuk berasa kenyang dan mengawal kandungan gula dalam darah. Sesuai untuk diet.

Kacang Ginjal Putih

Membantu menurunkan paras kolestrol, menurunkan berat badan dan baik untuk penjagaan usus.

Serbuk Serat

Memudahkan proses untuk membuang air besar. Mudah lawas tanpa rasa memulas. Membuatkan badan rasa ringan.

Mengenyangkan Dan Membekalkan Tenaga Pada Badan

Kopi Coklat yang sangat berkesan untuk mereka nak diet. Tak perlu rasa risau tahan lapar. Hanya dengan 1 sachet sehari cukup untuk bagi badan anda tenaga. Mudah untuk diambil dan sangat-sangat organik.

Bebas Bahan Berbahaya

Premium Chocolate Excel ini diperbuat dari bahan-bahan semula jadi yang selamat untuk diambil. Tiada bahan terlarang dan berbahaya. Kandungan yang terkawal dan terbukti memberikan kesan seawal seminggu selepas pengambilan.

Bagaimana cara guna?

Cara Penggunaan

1 Kotak 15 Sachet
Amalkan setiap pagi
Insyallah kesan Seawal 1 Minggu

Apa kata mereka

Testimoni Pengguna Yang Sangat Berpuas Hati

" Alhamdulillah dah kurang sebanyak 7kilo. Minum macam biasa waktu pagi je. Kenyang tu tahan sampai ke petang. Memang tahan. rasa macam puasa tapi masih bertenaga. Serius takde rasa lemau lemah badan "
Hidayah
" Suami kali ni result paras gula memang dah turun. Sebelum ni itnggi sangat bacaan. macam-macam ikhtiar dah cuba. Tapi hasil tetap sama. Lepas je amalkan Premium Chocolate Excel dah makin baik. "
Intan Imran
"Kak dah takde rasa berat badan. Lutut pun makin gagah. Dulu kalau nak angkut barang berniaga memang perlukan bantuan anak. Kali ni kita dah boleh buat sorang je semua benda. anak boleh fokus pada belajar "
Kak Zimah
" Ini bukan rahsia, tapi memang terbukti. ajak member ambil sama dan amalkan selama sebulan. Fuh. badan slim... takde nak kata apa. MEMANG TERBAIK LA PREMIUM CHOCOLATE EXCEL "
Fazura M
" Dulu kalau puasa je memang tngh hari dah lapar. Tapi lepas amalkan kopi chocolate ni, nak puasa isnin khamis tu mudah sangat. Tenaga tu kekal ada. tak rasa penat. Tahan sampai berbuka "
Azura UiTM
" Sebelum ni stress je kalau nak hadap kerja. tapi lepas dah amalkan setiap hati premium chocolate excel ni, terus rasa tenang. nak fokus kerja tu sangat mudah dan tak lagi senang mengantuk. "
Ady Ju

Wah bestnya!! Terdiri dari bahan semulajadi. Nak guna pun mudah, kesan pun boleh dapat serta merta.

Jadi jangan tunggu lagi!

Tempah sekarang dan nikmati promosi sekarang

Stok untuk tawaran tak masuk akal yang kami offer ni adalah terhad. Penghantaran PERCUMA ini akan ditutup bila-bila masa sahaja...
Jadi Cepat-Cepat Grab Sekarang!

Tak Cukup Dengan Tu Je

PERCUMA EBOOK SEMARAK CINTA

Ebook Semarak Cinta

(Ebook Semarak Cinta adalah dalam bentuk digital)

KHAS UNTUK YANG MEMBUAT PEMBAYARAN SECARA ONLINE

Dapatkan Ebook Semarak Cinta karya Dato Dr Haji Fadzilah Kamsah bernilai RM50 untuk mereka yang membuat pembayaran secara online.

Pakej 1 Kotak

Set 15 Hari

Single Unit

1 Set Kopi Coklat
RM139
RM 89
  • 1 Unit Kotak
  • Free Postage
  • FREE Ebook Semarak Cinta - Dato Dr Haji Fadzilah Kamsa (Untuk Pembayaran Online Sahaja)​
FREE POSTAGE

Pakej 2 Kotak

Set 30 Hari

STARTER PACK

2 Set Kopi Coklat
RM278
RM 158
  • 2 Unit Kotak
  • JIMAT RM120
  • Free Postage
  • FREE Ebook Semarak Cinta - Dato Dr Haji Fadzilah Kamsa (Untuk Pembayaran Online Sahaja)​
FREE POSTAGE

Beli 3 Percuma 1

Set 60 Hari

PROMO PACK

Beli 3 Set + Percuma 1 Set
RM556
RM 229
  • 4 Unit kotak
  • JIMAT RM327
  • Free 1x Unit Kotak
  • Free Postage
  • FREE Ebook Semarak Cinta - Dato Dr Haji Fadzilah Kamsa (Untuk Pembayaran Online Sahaja)​
LIMITED OFFER

Dapatkan segera sebelum promosi ini tamat. Tawaran harga adalah terhad dan akan ditutup pada bila-bila masa saja!

Tiada Online Banking?
Nak Order Melalui Whats App?

Tel: 011-3981 5003
Email: sihatnahq@gmail.com

Perlukan bantuan?

FAQ ( Soalan Lazim)

Terdapat 15 sachet didalam 1 kotak Kopi Chocolatte.

Amalkan 1 Sachet semasa sarapan.

Insyallah.. dalam masa 1 minggu akan nampak perubahan

Ianya adalah 100% hasil daripada sumber semulajadi. Halal InsyaAllah

Ya boleh, kerana bahannya 100% semulajadi dan bebas daripada segala jenis bahan kimia yang berisiko merosakkan kulit dan tubuh badan badan.

Β 

Ianya selamat diamalkan oleh semua golongan daripada kanak-kanak sehingga dewasa.

Β 

Tapi sebaiknya dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu.

Ya boleh, kerana bahannya 100% semulajadi dan bebas daripada segala jenis bahan kimia yang berbahaya.Ianya selamat diamalkan oleh semua golongan daripada kanak-kanak sehingga dewasa kerana kami menggunakan pemanis semulajadi tanpa kalori Sucralose yang sesuai dengan penghidap pesakit kencing manis.Tapi sebaiknya dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu.

Insya’Allah tiada kesan sampingan. Bahan utama Chocolatte ini terdiri dari sumber alam semulajadi 100%. Selamat untuk digunakan semua peringkat umur.Β 

Β© Copyright 2022 Sihatna - All Rights Reserved